Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Αποτοξίνωση, Ανανέωση κι Ανάκτηση Ενέργειας

Γεμμοθεραπεία Παροχέτευση και Αποτοξίνωση: Η σύγχρονη κοινωνία δημιουργεί μια άνευ προηγουμένου ποσότητα τοξικών στοιχείων και ενώσεων που  απορροφώνται  και μερικές φορές παγιδεύονται μέσα στο σώμα. Το νερό και τρόφιμα είναι μολυσμένα με φυτοφάρμακα, ζιζανιοκτόνα και τα βιομηχανικά  απόβλητα.

Ο αέρας είναι μολυσμένος  από μονοξείδιο του άνθρακα και άλλα δηλητηριώδη αέρια. Πολλά φάρμακα είναι τοξικά για τον οργανισμό και οι  μεταβολίτες τους είναι τοξικοί. Όλες αυτές οι τοξικές ενώσεις συσσωρεύονται στο σώμα και πρέπει να εξαλειφθούν.

Αποτοξινωθείτε με την Γεμμοθεραπεία

Tοξίνες, τοξίνες, τοξίνες παντού: Σε προηγούμενα άρθρα μου παρουσίασα την Γεμμοθεραπεία και εξήγησα την αξία της τόσο ώς προς την θεραπευτική της αποτελεσματικότητα  όσο και ως προς την  αποτοξινωτική της σπουδαιότητα.

Πιο απλά,  τα ιάματα της Γεμμοθεραπείας  χρησιμοποιούνται  θεραπευτικά για  συγκεκριμένα όργανα στόχους πχ. προστάτης αδένας  αλλά και την ίδια στιγμή λειτουργούν αποτοξινωτικά, δηλαδή βοηθούν στην απομάκρυνση των τοξινών  - βαρέων μετάλλων - από κάποιο όργανο ή  τους ιστούς. Άς δούμε  όμως τι είναι οι τοξίνες, πως δημιουργούνται  και πως αυτές αποβάλλονται από τον οργανισμό.

Τι είναι οι τοξίνες; Παραδείγματα παρουσίας τοξινών στον οργανισμό  και  επιπτώσεις στον οργανισμό. Τοξίνες  ονομάζονται εκείνες οι  ουσίες οι  οποίες είναι δυνατόν   να προκαλέσουν  ζημιά και  να δηλητηριάσουν τον οργανισμό. Μερικά παραδείγματα παρουσίας τοξινών στον οργανισμό  και οι  επιπτώσεις  που προκαλούν σε αυτόν είναι.

Όλη η αλήθεια για το ΓΑΛΑ

Όλη η αλήθεια για το ΓΑΛΑ: Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν πειστεί ότι πρέπει να πίνουν γάλα γιατί είναι η «τέλεια τροφή», προκειμένου να είναι υγιείς.

Η ανθρωπότητα έχει μετατρέψει τις αγελάδες σε ένα μοντέρνο εργοστάσιο, μία αέναη μηχανή γάλακτος. Πριν από 3.000 χρόνια, μία αγελάδα μπορούσε να δώσει 90 κιλά γάλα σε ένα χρόνο. Σήμερα, κατά μέσο όρο μία αγελάδα δίνει 6.750 κιλά, δηλαδή 75 φορές περισσότερο!

Το γάλα είναι μία πολύ ευαίσθητη ουσία που συσχετίζεται με σχεδόν κάθε αδένα και όργανο της αγελάδας. Αυτό είναι αποτέλεσμα της κανονικής λειτουργίας του ζώου με σκοπό να δημιουργήσει ζωή.

Τα σημαντικότερα στοιχεία του οργανισμού του πρέπει να συσχετίζονται με την παραγωγή γάλακτος, έτσι ώστε τα νεογέννητα δαμάλια να κάνουν μια καλή αρχή.